logo
BHS English

Partneri Aarhus centra

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

  

Prijatelji Aarhus centra

 

 

Webmail

 

 

Održane radionice u sklopu priprema za treći poziv

Aarhus centar Sarajevo prisustvovao je radionicama za potencijalne aplikante u okviru trećeg poziva za projekte prekogranične saradnje BiH-Srbija.

Operativne strukture Prekograničnog programa Srbija-Bosna i Hercegovina i Zajednički tehnički sekretarijat (ZTS) uz podršku Delegacija Evropske Unije u Srbiji i BiH su organizovali radionice za sve potencijalne aplikante u okviru III poziva IPA CBC SER-BIH.

 

Radionice su odžane sledećim redoslijedom:

06.02.2013. u Foči (BiH) – Radionica za pripremu prijedloga projekata

07.02.2013. u Višegradu (BiH) – Radionica o najčešćim greškama prilikom izrade aplikacija u dosadašnja dva poziva IPA CBC SER-BIH

08.02.2013. U Kladnju (BiH) – Radionica za pripremu predloga projekata

Radionice su imale za cilj da svim potencijalnim aplikantima koji su zainteresovani za apliciranje za sredstva iz IPA fondova, a koji se sprovode preko programa prekogranične saradnje, podignu kapacitete za pripremu predloga projekata. ZTS je na radionicama za pripremu predloga projekata predstavio metodologiju upravljanja projektnim ciklusom (PCM), njegovu primenu u Aplikacionom formularu, model pripreme i popunjavanja budžeta kao i sve druge aktivnosti neophodne za predaju projekata.

Radionica o najčešćim greškama je imala za cilj da svim budućim aplikantima ukaže na dobre i loše primere u aplikacijama iz dosadašnja dva poziva i da im pomogne da njihove aplikacije budu što kvalitetnije kako bi osvojili što veći broj bodova.

Izvor vijesti

SWF file not found. Please check the path.

Pratite nas na

       

Postani član

             

   Fizička lica       

Info paket

 

 

Škola planinarstva

Biblioteka

Arhiva

Podržavnje kampanje

 

Newsletter
Donatori


 

 

 

  


Aarhus © 2012 - Sva prava pridržana | Dizajn i programiranje Idesign