logo
BHS English

Partneri Aarhus centra

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

  

Prijatelji Aarhus centra

 

 

Webmail

 

 

Obavještenje o stavljanju na javni uvid Nacrta studije uticaja na životnu sredinu projekta farme za tov junadi u naselju Ravnice bb, Novi Grad

Ministarstvu za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju dostavljen je Nacrt Studije uticaja na životnu sredinu projekta farme za tov junadi, kapaciteta 2 500 komada/turnusu u naselju Ravnice bb, Novi Grad sa popratnim objektima čiji je nosilac izrade  „Rudarko-tehnološki zavod“ d.o.o. Prijedor. 

 

 

Na osnovu člana 69. Zakona o zaštiti životne sredine, („Službeni glasnik Republike Srpske“, br. 71/12 i 79/15), Nacrt Studije uticaja na životnu sredinu stavlja se na javni uvid i objavljuje se na internet stranici Ministarstva.  Nosilac projekta je firma „„Žitoprerada a.d.“  d.o.o. Cazin, Podružnica br. 1 Novi Grad.
Javni uvid u nacrt Studije na životnu sredinu projekta farme za tov junadi, kapaciteta 2 500 komada/turnusu u naselju Ravnice bb, Novi Grad sa popratnim objektima, obezbijeđen je na internet stranici Ministarstva za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju http://www.vladars.net/sr-SP-Cyrl/Vlada/Ministarstva/mgr/PAO/Pages/Javni_uvid.aspx
i u prostorijama Opštine Novi Grad, u periodu od 16.07.2018. do 16.09.2018. godine.
Javna rasprava o predmetnom Nacrtu Studije uticaja na životnu sredinu održaće se 10.8.2018. u prostorijama Opštine Novi Grad sa početkom u 11 časova.
Primjedbe i sugestije na Nacrt Studije uticaja na životnu sredinu sredinu projekta farme za tov junadi, kapaciteta 2 500 komada/turnusu u naselju Ravnice bb, Novi Grad sa popratnim objektima, mogu se dostaviti na adresu Ministarstva (Trg Republike Srpske 1, Banja Luka) ili elektronskim putem na adresu: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Izvor: MPUGIE

 

SWF file not found. Please check the path.

Pratite nas na

       

Postani član

             

   Fizička lica       

Info paket

 

 

Škola planinarstva

Biblioteka

Arhiva

Podržavnje kampanje

 

Newsletter
Donatori


 

 

 

  


Aarhus © 2012 - Sva prava pridržana | Dizajn i programiranje Idesign