BHS English French German Russian
  • Eko.ba
  • GMO


Poziv za dostavljanje prijava za poziciju asistenta za logistiku

JavniPozivUdruženje građana Centar za životnu sredinu za potrebe projekta “Eko BiH” traži osobu na poziciji asistenta za logistiku.  Cilj projekta je osnaživanje organizacija civilnog društva iz oblasti zaštite životne sredine/okoliša za uključivanje u proces kreiranja, sprovođenja i monitoringa sektorskih strategija i politika iz oblasti životne sredine/okoliša i klimatskih promjena, kao i uključivanje u procese donošenja odluka u vezi sa EU integracijama. Projekat je podržan od strane Evropske unije, a sprovodi se u saradnji sa Arhus centrom Sarajevo i Centrom za ekologiju i energiju iz Tuzle.

Svrha ovog angažmana se ogleda u potrebi za asistencijom koordinatoru projekta i koordinatorima kampanja u cjelokupnoj koordinaciji i upravljanju projektnim aktivnostima, kroz logističku podršku i komunikaciju među partnerima na provođenju aktivnosti na Eko BiH projektu.

Rok za podnošenje prijava za poziciju asistenta za logistiku je 8. februar do 16.00 časova.

Detaljne informacije u vezi sa uslovima i načinom dostavljanja ponude možete pogledati na ovom linku.

 

Funded-by-the-European-UnionOva stranica je napravljena uz podršku Evropske unije. Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost EPPIC projekta i ni na koji način ne odražava stanovišta Evropske unije.

gekko logo klein

 

transition lg mfa

702px-Auswärtiges Amt Logo.svg

                                               Backup of osce logo krive

 

 

grassroots-logo1